20090917

Desperationen lyser i Kristdemokraterna

Ja dessa kristdemokrater...

Det som slagit mig under åren är hur kristdemokratiska politiker alltid anser sig besitta sanningen och vet alltid vad svenska folket tycker. Trots denna förmåga lockar de inte till sig mer än kring fyra procent. Var det inte herren som lärde ut ödmjukhet? Det verkar inte ha fastnat hos kd.

Idag så kan man se hur Göran Hägglund breder ut sig på DN debatt om Sveriges nya elit. Hur den försöker påverka folks vardag... Hallå Göran, är inte det regeringen gör varje dag året om, påverkar folks vardag materiellt och mentalt?

Jag tror att det är en desperat partiledare som vi nu ser. Han vevar åt alla håll för att försöka röstmaximera. Idag de värdekonservativa, igår pensionärer och förra veckan offentlig anställda.

Sen som avslutning så är den undersökning som presenteras idag inte oäven läsning. Det visar sig att vi nu är väldigt nära egen majoritet igen.
Anledningen enligt mig är två saker dels så börjar folk märka av den förda politiken som den moderatledda regeringen är ansvarig för och dels så framträder nu ett tydligt regeringsalternativ. Men än är inga val vunna så det gäller att fortsätta ligga i och inte se matchen som avgjord.

Åter igen Rösta rött för jobben och välfärden.

Intressant? Läs mer hos dessa: Johan Sjölander, Jonas Morian, Kulturbloggen, Alliansfritt Sverige, Robert Noord, Netroots - Socialdemokraterna samt

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar