Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20091031

All vård max 90 dagar

Idag är det sjukvårdsdebatt och nu måste partiet skärpa vårdgarantin Kalmar län har ett offensivt förslag som jag hoppas kongressen antar.

Det Röd-Gröna landstinget i Kalmar län har idag en skärpt vårdgaranti som innebär att det ska vara noll till kontakt med vården, fem dagar till besök. Till specialist mottagning max 45 dagar och behandling 90 dagar.

Nu skärper vi vår garanti och hoppas att kongressen hänger på. 90 dagar från kontakt till behandling. Yrkandet kommer lämnas under förmiddagen av Jan Henriksson ombud från Vimmerby.

Andra som bloggar kring landsting
Fredrik Pettersson
Peter Andersson
Kommunals kongress
NetRoots

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Psykiatrin hoppas jag inkluderas i era
    förslag eftersom många har akuta besvär
    och i en del fall finns suicidrisk.

    SvaraRadera
  2. Hej Anonym Självklart gäller det människor med psykiska besvär. Men när det gäller akuta besvär så är det omedelbart som gäller. 90 dagar är mer när det gäller planerad vård

    SvaraRadera