20091007

Hur ser orderblocket ut Anders Borg, vilka vill köpa moderat politik

Efterdebatten. Dagen efter vår budget kan jag konstatera att kommentarerna går i vänstersväng och skrämsel.

Den moderate partisektreteraren skriver i Newsmill om den kloka vänstersväng socialdemokraterna tagit. HBT-sossen skriver att han borde, klokt nog, vänta till Halloween. Peter Andersson ser hur många kommentarer från det borgerliga lägret slår tillbaka på dem själva.

Ledarsidorna på den högra sidan jublar inte direkt...Mitt i Steget kommenterar det. Från vänster ser man ljusare på världen

-Roligare än så här blir det inte med Sahlin
Det är rubriken på SvD ledare.
1 Det är inte Sahlins budget utan Socialdemokraternas. De borgerliga lägret försöker hela tiden få det till en titelmatch. Politik är en lagsport. Det borde även SvD förstå.
2 Vem påstår att budget är roligt? Det är ett hantverk som ger positiva byggnader när det är klart, om det inte är ett fuskbygge.
3 Var den moderatledda regeringens budget rolig? Möjligtvis ett skämt...

DN skriver
-Vid ett regeringsskifte kan väljarna räkna med högre skatter, högre bidrag och ännu mer pengar till kommunerna. Det är ett dåligt krisrecept för Sverige.

Hm vi har ett recept som har visat sig fungera. Det har kommit delegationer från alla världens hörn för att titta på det socialdemokratiska krisreceptet. Hur många kommer nu? Anders Borg har varit på försäljningsresa. Hur såg orderblocket ut när han kom hem?

Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar