20091001

Idag vet inte vanligt folk bäst!

Ena veckan vet "vanligt folk" kring köksbordet bäst... Men denna vecka kan de ingenting.

Idag kan man på DN-debatt läsa att Göran Hägglund vill utse attityd ambassadörer.

Nu ställer jag mig frågan vem vet bäst? Göran Hägglund


Sen ser jag att nu även DN håller med globaliseringsrådet mot regeringen.


Och idag inte heller någon jobbpolitik.


Ibland blir det inte mer intressant.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

3 kommentarer:

 1. Det här är pissgult snömos. Satsa pengar på att "förändra attityder", vad är det för jävla larv? Pengarna ska naturligtvis satsas på att förbättra psykvården (som iofs inte alls är så dålig som det påstås). Jag passar på att varna för läkemedlet Seroquel, som jag själv har tvångsmedicinets med. Jag drabbades av snabbt progredierande allvarliga neurologiska biverkningar som bråddjup depression, momentana muskeltonusförluster och förlamning av läpparna så att jag inte kunde prata utan bara sluddra obegripligt. Jag försökte i en veckas tid påkalla uppmärksamhet hos personalen, men de bara smiiiilade och ignorerade mig, eftersom jag ansågs sinnessjuk.
  .
  http://nattljuset.blogspot.com/2009/10/ett-mordforsok.html

  - Peter Ingestad, Solna

  SvaraRadera
 2. En mycket märklig slutsats av dig. Du blandar äpplen och päron. Självklart vet föräldrar bäst vilken barnomsorg som passar deras barn bäst, likaså vet man själv vilken musik man helst vill lyssna på för att ta två exempel. Att konstatera att det finns en okunskap i samhället om psykisk sjukdom och att insatser behöver göras för att åtgärda det är väl helt naturligt. På vilket sätt inkränktar det på den enskildes fria val? Mycket märkligt resonerat av dig.

  SvaraRadera
 3. Peter, Jag tror att man måste göra båda delarna. Det är viktigt att människor med olika psykiska sjukdomar kan fungera i samhället och att man därav kan behöva ge människor ökade kunskaper om sjukdomar.

  Mia, problemet är att vanligt folks attityder ska man inte röra enligt din partiledare. Men plötsligt hittar han ett område så då ska attityderna ändras. Jag är för att det behövs en ökad förståelse kring människor med olika psykiska sjukdomar.
  Det jag vänder mig emot är att ena dagen ska inte politiken lägga sig i alls och nästa så gör man det.
  Det måste finnas en linje.

  SvaraRadera