20091116

Alliansens något tunga vecka...


Tung vecka för alliansen. Veckan som gått har varit jobbig för alla regeringspartierna. Alla fyra partier har haft något som de inte hade satt på dagordningen om de fått styra själva.

Kristdemokraterna.
De har nog haft den bästa veckan av de fyra. Bara ett affischnamn som blivit ordförande i Republikanska föreningen. Är åter svajigt på fyra procent
Folkpartiet
Sexskandalen i Huddinge...

Centern
Det ljugande statsrådet. Gillar satsningar på kol och kärnkraft och på väg mot kamrat 4 procent

Moderaterna
Behöver bara säga Vellinge...

Det man kan konstatera är att de flesta skandaler har varit på en lokal nivå utom när det gäller Centern. Det finns mycket att säga om sexskandalen inom Folkpartiet och för att inte tala om den unkna människosynen som råder inom moderaterna i Vellinge. Men frågan som för mig tar en stor plats är när en partiledare tillika vice statsminister ljuger för Svenska folket. Det gör att jag ställer mig frågan vad vet hon om mer som inte media nosat upp än. Centern är det partiet som för mig har sjunkit som en sten. Än gång i tiden var Centern det borgerliga partiet som jag hade ett förtroende för. Så är inte fallet längre.

Slutligen blev det Öystein Löseth som tar över som vd i Vattenfall. Frågan är hur mycket nytt det blir med en från den gamla ledningen. Det kan inte bara var den gamle chefens fel att det som hänt Vattenfall har hänt. Jag anser att ägarna dvs staten skulle hittat en utifrån.

Andra som skrivit om
Peter Andersson
Johan Westerholm 
Krassman
Allliansfritt Sverige
NetRoots


Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

3 kommentarer:

  1. Sexskandalen vill jag nog påpeka i själva verket är en barnprostitutionsskandal.

    SvaraRadera
  2. Du får ursäkta min skadeglädje ... så va det med den Borgerliga förträffligheten

    SvaraRadera