Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20091114

En finsk, en norrman, en vd= Vattenfall?


Oj vad tidningarna vet mycket... Idag blir det en finsk norrman som blir vd på Vattenfall om man ska tro tidningarna. 

 Jag vet inte längre hur man ska se på denna regering och deras sätt att styra de statliga företagen. Det som visar sig inom Vatttenfall gör att frågan  måste ställas hur ser det ut i de andra bolagen som regeringen och då främst Maud Olofsson har ansvaret för? Det är dags att näringsutskottet inte bara synar Vattenfall utan tar ett helhetsgrepp kring det statliga ägandet. Min syn är att vi som ägare ska vara aktiva och se till att våra företag ska gå före på flera områden både när det gäller bland annat miljö, klimat och sist men inte minst arbetsmiljö.

Sedan kan jag inte låta bli att le lite när Fredrik Reinfeldt har åsikter om vilka ministrar vi ska ha efter valet. Snacka om att ge upp. En sak är säker. Reinfeldt får inte plats..

Idag lördag ingen jobbpolitik.

Fler som bloggar om dessa ämnen
Kent Persson
Johan Westerholm
Eva-Lena Jansson
Peter Andersson
NetRoots


Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar