20091117

När vargen vaktar fåren...


Jag vet inte vad jag ska tro. Nu ska det moderata kommunalrådet Lars-Ingvar Ljungman i Vellinge leda mots.. arbetet med att fler skånska kommuner ska ta emot ensamkommande flykting barn. 

Nu ska moderaterna försök skylla över det som hänt. Frågan är vilken signal det ger? En undersökning visar nu dessutom att kommuninvånarna i Vellinge är positiva till att ta emot dessa utsatta barn. DÅ blir bilden av detta kommunalråd än mer besvärlig. För var har han då hämtat sitt mandat eller är det hans personliga åsikter som ligger till grund för den förda politiken. Nu ska denna man försöka övertyga sina grannkommuner i Skåne att ta sitt ansvar... Det smakar lite beskt i min mun.

Andra som skriver
Peter Andersson
Christian Valtersson
Ett hjärta rött
NetRoots

Intressant?  Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

8 kommentarer:

 1. Ja vad skönt! Nu har kommunalrådet och Velllingeborna ändrat attityder mot invandrare! Helt i den borgerliga pressens propagandasyfte för att pumpa ut till svenska folket vilka gullungar det bor i högermoderaternas Vellinge egentligen...
  Eftersom jag har intresserat mig för politik i alla dess former i mer än fyrtio år så känner jag mig för erfaren för att gå på detta tidningsdravel!

  SvaraRadera
 2. Ja du Bengt. Kan det vara den där Schlingmann som gjort under...

  SvaraRadera
 3. attendo är en sosse-inrättning i Malmö dom som ligger bakom gallupundersökningen också,ett falsarium från början till slut,samt massmedias påtryckningar,en omröstning skulle visa rätta svaren,Stora vuxna-barn som invaderat Vällinge sägs det.

  SvaraRadera
 4. Svenska folket styrs av massmedia bonnier med alla sina maktmedier klarar av att inbilla folk,man måste själv använda hjärnan läsa mellan raderna sas,

  SvaraRadera
 5. Attendo ett kamoflerat vänster-sosse företag i Malmö,samt massmedia har gjort en styrd undersökning,Vällinge ska göra en omröstning så fakta får en chans.

  SvaraRadera
 6. Visst smakar det beskt! Hade själv tyckt att Moderaterna skulle försökt återta någon liten gnutta trovärdighet genom att ge Vellinges ärkerasist ett vanhedrande avsked! Men samtidigt kanske det här för någonting gott med sig? Ljungman är ju uppenbart förtjust i makt och vill knappast bli utslängd ur sitt parti. Jag undrar jag om inte Schlingmann och gänget har kniven på strupen på honom rätt ordentligt? Att det nu är upp till Ljungman att (helt i strid med hans egna osmakliga uppfattning) prestera resultat i form av fler tecknade avtal med migrationsverket. Om han misslyckas får han kanske inte vara med och leka längre? Samtidigt kan jag inte låta bli att undra vad hans partikamrater i Vellinge tycker om att deras ledare nu förväntas göra en total helomvändning. Förbereder de kanske en lynchning på torget i Vellinge eller är de bara förvirrade och grubblande över vad i allsin dar som har hänt? Han sitter allt rejält i kläm nu Ljungman, så samtidigt som jag håller med dig om att det smakar beskt så kan jag inte låta bli att dra en smula på munnen.

  /Saga

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 8. Jag tog bort kommentaren då den gick över gränsen för vad jag publicerar på min blogg.

  SvaraRadera