Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20091205

Publicering är blå inte röd eller grön...


Dessa undersökningar och vilket utrymme de får i media... Igår kom en undersökning där Moderaterna backade 4 procent och den fick man leta efter. I förrgår kom en där Socialdemokraterna hade backad på en del områden. Den fanns stort i alla tidningar. och sist idag kom en ny undersökning där det nästan är jämt mellan blocken. Den kan man läsa om både här och där.

Personligen tror jag att gårdagens undersökning var bättre riktmärke än dagens då man tittar på under vilken tid de är genomförda. Gårdagens var genomförd senare och man har där fått med den senaste tidens ilska mot den moderatledda regeringens hantering av sjuka.

Men det mest intressanta är hur man gör nyhetsvärderingen... Så fort socialdemokraterna tappar är all media på och det är kris... Men om det ledande regeringspartiet tappar 4 procent så blir det en liten notis.

Andra om
NetRoots där du finner progressiva bloggare
Peter Andersson som är inne på samma tanke om medieutrymmet
Krassman som man ropar får man svar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar