Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100128

Spricka i centern leder till utsläpp


Kärnfull debatt i Centern leder till utsläpp. 

Idag  i Rapport så framkommer det tuffa spelet bakom kulisserna när det gäller den 180 gradiga svängningen angående kärnkraften. Nu visar det sig att det är fyra centerpartister som kan fälla regeringen. Den mest kända är Solveig Ternström som går så långt att hon vill/kommer lämna partiet. Försvararna är de partitrogna som är emot beslutet men finner sig i det. Det ska bli spännande att följa utvecklingen.

Prognosen: De fäller inte regeringen. Svekdebatt kommer ske och centern få gigantiska problem att klara 4 procentspärren och några färre medlemmar...

Andra som skriver om detta
Kulturbloggen son ställer frågan behöver Sverige centern. Christer Jonsson tillhör de partilojala. Per Ankersjö är drivande i svängningen. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar