20100128

Hafs och slafs regeringen gör det igen.Här är det inget fusk.


I väntan på teater får jag ett inspel av Johan W och det tänder till i mina fingrar så en bloggning till blir det idag. Åter igen så handlar det om regeringens oförmåga, sitt hafsande.

Alliansfritt Sverige skriver idag om att regeringen åter igen får bakläxa. Denna gång av sina egna råd. Det gäller att hälften av de förslag som lagts fram för att förenkla för företagen inte håller måttet. Av 200 förslag är det 100 som får bakläxa. Det är allvarlig kritik som riktas mot Näringsdepartementet och ni vet vem som är chef där...

Frågan som jag ställer mig kommer regeringen att skita i sitt eget råd och genomföra dessa hafs och slafs förslag. Vi har sett hur det gick med sjukförsäkringen när regeringen slog dövörat till.

Media Svenska Dagbladet [pdf]
Krassman har två bloggningar som knyter an på ämnet.Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Hafset och slafset kan inte dölja alliansens unkna människosyn som delar upp medborgarna i goda/produktiva och dåliga/mindre produktiva medborgare i A- och B-lag. Deras ekonomiska ogrundade utopier om att samhället på så sätt skulle få mer att fördela genom någon form av duggregn över de sämre ekonomiskt lottade visade sig inte hålla när de prövades. Samhällen där de sämre lottade får smulorna från den rike mannens bord är vi väl bekanta med.

    SvaraRadera
  2. Du har rätt. Men trots det så kan man göra saker ordentligt och inte hafsa igenom det...:)

    SvaraRadera