20100101

Strategisk kommunikatör hos Maud och bra politik mot Sverigedemokrater

Läser Gunnar Wetterberg i dagens Expressen och ler. En riktigt underhållande artikel han har skrivit. Hur Sverigedemokraternas politik raderas ut. Vill sedan tipsa om Johan W sågning av Per Gudmundson på SvD

Gunnar Wetterberg skriver om ett framtidsscenario 2019 där vi har ett stort internationellt universitet.
Det är rörligheten över gränserna som lagt grunden för det nya välståndslyftet, ingenjörernas arbetsvandringar lika väl som invandringen från Kina och resten av världen. Sverigedemokraternas framgångar kom alldeles av sig, när insikten började spridas: Utan folkvandring - ingen utveckling!
Det gav oss en industriell guldålder för 100 års sedan, och det är på god väg att ge oss en ny.

Med det skulle vi få en medvetenhet om att vi inte klarar oss utan invandring och har aldrig gjort det. Tanken är god och mer offensiv än förslaget om att fixa ett anti-parti i riksdagen. Med gårdagens debatt om att vi ska möta Sverigedemokraterna på vår planhalva och inte deras är riktigt och med Gunnar Wetterbergs offensiva förslag kommer det visa sig att Sverigedemokraternas politik håller för ett modernt Sverige. Med andra ord så leder ökad invandring till att marginalisera  sd.

Noterar sedan att Näringsdepartementet behöver en strategisk kommunikatör... Inte en dag för sent. En bra början sedan ska det bara kommuniceras ihop en hållbar politik som leder till utveckling av näringslivet i Sverige. En början kan vara att lyssna på Gunnar Wetterbergs idéer. Läser om arbetsuppgifterna och noterar detta
Att utveckla det interna samarbetet för en förbättrad intern och extern kommunikation är prioriterat.
Vad ska man säga... Lycka till Maud med rekryteringen ni behöver verkligen den. Det visar sig att Mary är intresserad hör av dig Maud så får du en bra kommunikatör.

Nu är det dags för ännu en Svensk tradition.... Ivanhoe...

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar