Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100114

Vem tänker i Centern?


Om vi ska fortsätta på det Europeiska spåret och övergå till vem som ska bli kommissionär. Det visar sig att frågan gått till Centern först men de har tackat nej...

Blir lite fundersam om Centern har några kloka rådgivare. Frågan inställer sig efter de senaste turerna kring SAAB och semester. Paul Ronge har bloggat bra om det. Nu fylls det på med att Fredrik Reinfeldt frågar Maud Olofsson om Centern var intresserade av den posten som kommissionär. En post som jag tror alla partier vill ha, men Maud tackar nej. Vad är det som ligger bakom detta nej? Det spekuleras i att Mauds främsta motståndare Lena Ek i så fall skulle vara mest lämpad för posten och att Maud inte vill ge henne den plattformen. Om så är fallet kan Centern lika väl packa ihop och gå hem. Här balanserar partiet på fyra procents kanten och då borde man ta varje tillfälle i akt att hitta positiva saker. En annan fråga som infinner sig var Maud ensam om beslutet eller var det fler som deltog.
Som jag tidigare ett antal gånger så känner jag inte igen Centern och beklagar det.

Peter J har också noterat detta. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar