Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100218

Det RödGröna Landstinget i Kalmar län är bäst!

Idag presenterades Patientundersökningen från SKL. Det var inga dåliga siffror. Det RödGröna landstinget i Kalmar län får bäst betyg. Det är ca 100 000 patienter som svarat på enkäten.

Nedan följer resultatet och det skriver sig själv. Här behövs inget mer sägas.
Hur värderar du som helhet den vård/behandling du fick? 75 poäng (71). En andra plats bland landets landsting.

Kände du att du blev bemött med respekt och på ett hänsynsfullt sätt?92 poäng (89). Första plats.

Kände du dig delaktig i beslut om din vård och behandling, så mycket som du önskade?82 poäng (78). Första plats.

Fick du tillräcklig information om ditt tillstånd?82 poäng (78). Första plats.

Vad anser du om tiden du fick vänta?86 poäng (81). Första plats.

Kände du förtroende för den läkare som du träffade?
88 poäng (84). Första plats. Anser du att ditt aktuella behov av sjukvård blivit tillgodosett vid ditt besök?87 poäng (83). Första plats.

Skulle du rekommendera den här mottagningen till andra?88 poäng (83). Första plats.
Det är inte dåligt och vad än Gudrun Brunegård och de andra på den kanten säger så är de ett RödGrönt styre som varit i 3,5 år. Deras förtjänster (ja det finns ett par) gäller inte nu. De är historia. Nu är det resultat av den nya RödGröna samarbetet och dess kloka politik.


Vi har även ordning på ekonomin och Sveriges bästa tillgänglighet. Nu tar vi nya tag för att stanna på topp för det är medborgarna och patienterna i Kalmar län värda!

Läs mer på Landstingsmajoriteten och Jessica. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar