20100218

Hafs och Slafs igen....Och på det vinns inget val

Alla ni som lyssnade på Ekot kunde höra hur ansvarig minister, Sven-Otto Littorin backade på sitt löfte till de sjuka och utförsäkrade. Åter en Hafs och Slafs förslag som dunkats fram av den moderatledda regeringen.

Johan W gör en bra postning som är läsvärd där han pekar på att det inte är först gången som det inte blir som man tänkt sig (eller blir det som man tänkt sig?) några av de saker Johan pekar på
Med en havererad ägarstyrning av Vattenfall, en Försvarsmakt som fortfarande väntar på besked om hur rekrytering av soldater skall gå till (proposition aviserad till april), ett jobbskatteavdrag som inte gått till konsumtion och produktion utan tvärtom blåst upp en fastighetsbubbla, en Finansminister som inte lyckas ha något vidare grepp om arbetsmarknadssiffror,
 Ja det har sagts mycket och det verkar få sägas mer. Det är nu dags att vi börjar fokusera på politiken som vi ska gå till val på under en period så har och kommer politiken presenteras centralt, regionalt och lokalt. Många gånger kommer det vara en RödGrön gemensam politik men det kommer också vara en stark socialdemokratisk politik som bygger på att vi alla är lika mycket värda och att ingen ska lämnas utanför. Det kommer vara allt från det stora till det lilla var parkbänken ska stå.

Mot detta finns de fyra borgerliga partierna som slås för sin överlevnad och letar efter sina kostymer som de har förlagt eller slängt bort. Det kommer under våren visa sig att den förda politiken inte håller och att ansvaret kommer skyllas över på socialdemokratin.

Vi kommer vinna utan fusk, hafs och slafs.

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar