Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100217

Vill Alliansen prata arbete eller personer?

Martin Moberg fortsätter idag med att räkna upp varför det blir maktskifte i valet till hösten.  Det Martin gör är att faktiskt peka på alla de punkter som vi kommit överens om. 

Lyssnar man på media och den andra sidan så är bilden att vi inom de RödGröna inte har något gemensamt.
Sedan tror jag som Martin att det är jobben som kommer vara den överskuggande. Där har vi ett arbete att göra för jag tror trots läpparnas bekännelse att de borgerliga inte vill prata jobben. Så fort de får chansen så försöker de styra frågan till personer.

Lästips! De rödgrönas förslag på kulturpolitikens område, de rödgrönas förslag på försvars och säkerhetspolitikens område, de rödgrönas förslag på bostadspolitikens område. Idag kommer även vårt alternativ till utrikespolitiken. Jag är inte orolig, men förstår om Alliansen är det.

Vi kommer vinna utan fusk, hafs och slafs.

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar