Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100310

Dags att byta proppar hos Kristdemokraterna!

Nu tror jag visst proppen har gått hos Kristdemokraterna. Ser de inte att de sitter i regeringen eller har lyset slocknat?


Idag så skriver ledande Kristdemokrater i Aftonbladet om det höga elpriset och pratar om systemfel. Det är vi politiker som skapar systemen. Nu har Kristdemokraterna suttit i regeringställning i 3,5 år och fortfarande inte förstått att de har ett gemensamt ansvar med övriga Allianspartier att göra något åt saken. Läser man dagens debattartikel och inte läser vilka som skrivit under kan man tro att det är oppositionen som skriver. Särskilt bra är det med slutknorren om
Det är dags att regeringen och Maud Olofsson som ansvarig minister tar initiativ till överläggningar med sina nordiska kollegor. Det krävs ett resolut agerande så att förmögenhetsöverföringen från elkonsumenterna stoppas.
Vem sitter i regeringen och vem gör det inte...

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.


Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar