Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100310

Har Centern och Kristdemokraterna givit upp?

Från att ena veckan försökt sno skolfrågan från Folkpartiet till att helt lämna spelplanen. Vad är det som pågår i Alliansen. Kan inte låta bli att lite (väldigt lite ) hålla med Svd som undrar vd Kristdemokraterna och Centern sysslar med.

Kan det vara så enkelt att man givit upp kampen om skolan och att det är folkpartiet som får ro båten ensam på den guppiga allianssjön? Kan det vara så att de tre övriga bara är ballast? Om man får tro Tokmoderaten så är bilden att Moderaterna skulle lämna styret på land eller vatten till de övriga mindre troligt.


Ska dock ge SvD en eloge som idag inte försöker ge oss RödGröna skulden för detta också... (Kanske finns en underton som jag missat.)

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.


Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar