Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100315

Fursten i moderaterna del 2

Noterar att Moderaterna styr vad som ska avhandlas i Sveriges radio (SR). De vill inte ha någon offentlig debatt om vem som ska sitta på ordförande stolen i Sveriges Radio.


Det blir en fortsättning på på mitt tidigare inlägg om Fursten. Att vi nu får en riksdagsmajoritet som tror de står över oss andra. Och främst i det ledet står moderaterna. Är det gamla militära divafasoner från övre Östermalm som gör sig gällande i detta parti? Ska nog be Tokmoderaten om lite insider hjälp med att analysera det hela (om han inte bytt sida och blivit toksosse). De argumenterar om ett socialt ansvar men handlar som den gamla högern.

Nu var det mycket galla över moderaterna men det måste ut denna skenhelighet.

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.


Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar