Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100316

Handlar det om semester eller utrikespolitik?

Ja frågan är befogad. Med tanke på hur Statsminister Fredrik Reinfeldt och Utrikesminister Carl Bildt sköter utrikespolitiken som om det vore deras egna semesterplaner. 

Idag kan vi läsa att Mona Sahlin nu undrar hur det egentligen står till med regeringens intresse för Nato.  Med tanke på de senaste dagarnas debatt om vårt förhållande till Turkiet. Sedan tidigare är det väl känt att utrikespolitiken formuleras på vår utrikesministerns blogg och ska nu även säkerhetspolitiken tydligen ut från de rum där vi i vanliga fall för diskussionerna. Eller?


Det är som vanligt att det första regeringen gör är att skylla ifrån sig och påstå att det är Socialdemokraternas fel. Mats Engström påpekar det tydligt på sin blogg.

Johan Westerholm skriver också om detta. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus