Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100316

TIll socialen med er

Jag blir rädd för vår socialförsäkringsminister. Kan hon inget eller är hon bara synisk utan känslor? Oavsett vilket så blir jag rädd att tillsammans med de övriga i regeringen skickar sjuka till socialen istället för att ta ansvar för sitt misslyckade.


I bilen tidigare ikväll så hör ja på nyheterna att Socialförsäkringsmister anser att det som blivit utförsäkrade och inte kan få komma in igen ska gå till kommunernas socialkontor och söka försörjningsstöd. Vet hon inte att man är tvungen att göra sig av med allt för att socialbidrag ska vara sista utvägen. Eller vill hon skapa fler fattiga och utslagna i samhället. Vill hon tvinga ut sjuka att ta olika arbeten till ingen inkomst bara för att klara dagen? Jag mår dåligt när jag hör hur den sittande regeringen hanterar våra sjuka. Det är nu dags att ansvariga ber om ursäkt och tänker om och gör rätt.

Andra på detta
Alliansfritt Sverige och Martin Moberg och Resursbloggen och Veronica Palm och Utredarna. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus