Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100316

Moderaterna farmarparti till Sverigedemokraterna?

Bilden blir tydlig Sverigedemokraternas politiska bas hämtas från Moderaterna. Det förklarar mycket av den fientliga politik som förs mot fackföreningsrörelsen. 

Av 25 personer på Sverigedemokraternas riksdagslista kan man knyta 13 personer till moderaterna på ett eller annat sätt- Från ungdomsförbund till moderparti.
Sedan är den andra bilden att kvinnor inte göra sig besvär eller är det klokheten hos kvinnor som gör att de inte finns med på listorna.
Tror på det senare. Historien brukar ge kvinnor rätt, må så vara fallet även denna gång.

Claes Krantz och Ulrika Falk och Krassman har också noterat detta. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus