Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100313

Kvinnor följ detta råd.

TIPS! Bra initiativ av Karin Bergh. Hon gör idag en bloggning om att det måste in fler kvinnor som bloggar och jag kan bara hålla med. Vi sitter nu ett gäng på anrika Bommersvik och som Alexandra så klokt påtalar är vi en majoritet manliga bloggare.


För att bredda debatten ser jag gärna att det blir fler som ansluter till bloggandet och då är kvinnor mycket viktiga. Det är också viktigt att vi totalt blir fler för att kunna nå ett RödGrönt maktskifte i höst

Andra som också skriver om detta är
 Ingela Hoatson, Ulrika Falk, Mer vänster i Uppsala och Mammapolitik har också skrivit om Berghs inlägg.  Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.


Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar