Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100331

Pärlhalsbandet och klassretoriken kvar!


Noterar genom Alliansfritt Sverige att ordergivningen inte nått Kronoberg. Här finnes pärlhalsbandet kvar. Bra med en som vågar stå för sin klädstil.

Sedan kan jag inte var på längre utan får ta mig för pannan eller egentligen inte då den gamla hederliga moderat politiken får ännu ett ansikte. Det är bra med stora inkomstskillnader. Ni vet hungriga vargar jagar bättre eller hur var det... Katarina Brännsröm har rubriken på sin blogg
-Inkomstskillnaderna ökar i Sverige - det är bra!
Ja oavsett vilket budskap som Schlingmann försöker prångla ut så finns det de som är ärliga inom moderaterna med vad de vill.

Mer läsning finner ni här: RödgGrön. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus