Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100315

Tre promille är lyckat från Centerns sida

Hade tänkt släppa RUT debatten men kan inte låta er missa de senaste uppgifterna som kom i fram i gårdagens nyheter. De fattiga använder inte RUT. Chocken  må vara stor och beskyllningar om felräkningar haglar från villakvarteren i Djursholm.


Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.


Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Jag har redan frågat en gång. Nu frågar jag igen. Vill ni stötta skatteavdrag för IT-tjänster i hemmen. De skulle sannerligen gynna unga tjänsteföretagare som är välutbildade och vill göra karriär som egna företagare inom IT-tjänster. Kan jag få ett svar på frågan denna gång?

    SvaraRadera
  2. Jag är tveksam till att ha bidrag till enskilda sektorer utan då bör man se över hur man på andra sätt kan stimulera näringslivets olika delar. Min grundsyn är att näringslivet måste bära sig själv och inte gå runt med bidrag eller avdrag. Så är det svar nog.

    SvaraRadera