20100424

Kungen och Reinfeldt och så Mona

Så är det lördag och har suttit i växthuset med ett glas Rosé och lite småtugg. Funderar lite kring vårt kungahus. Jag är ingen fan av det men det verkar var ett hyvens gäng. Men frågan är hur det är att vara där? Ständigt påpassad och inte valt de livet själva. 


                Jag ska nu lämna kungahuset ifred och gå in på nästa snackis idag. Det verkar som om vår statsminister vaknat på fel sida idag också. Nu kräver han Mona Sahlin på svar på allt. På ett märkligt sätt så verkar det so om den borgerliga alliansen inte har förstått att all gemensam politik finns samlad på en sida som heter rodgron.se. Börjar tro att någon mediestrateg sagt åt dem att de ska tjata om det här. Borde inte denna strateg säga åt alliansen att ge upp då det blir löjligt. De RödsGröna presenterar ny gemensam politik varje vecka. Det finns ett antal överenskommelser som säger vad vi vill på ett antal områden. Sedan att det inte passar i Reinfeldt agenda är en annan fråga. De RödGröna har beslutat om 15 gemensamma budgetar och vi kommer fortsätta med det. Så argumenten från alliansen är just bara argument och inget annat.

Peter och Mary tuggar på kring detta och får sällskap av Krassman. Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,