Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100423

Ministerstyre eller vallöfte?

Vet inte vad jag ska säga? Men nu sitter regeringen och lovar vallöften istället för att göra något åt saken. Sedan kan man undra om det inte är ett ministerövertramp mot kommunerna oavsett hur fel kommunen än har.

         Åter så är det frågan om våra äldre ska få sluta sina dagar tillsammans eller om samhället ska tvinga isär dem. Folkhälsoministern Maria Larsson var för ett par veckor sedan ute och lovade ett vallöfte istället för att sätta igång processen med lagstiftning. Nu gör Göran Hägglund detsamma. HALLÅ! Ni har makten att förändra och vi Socialdemokrater är på.
          Det finns inget att skylla på utom regeringens ovilja att lösa situation för våra äldre. Är det viktigare med trevliga vallöften än att lösa ett problem?

Mary är på om samma ämne. Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus