Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100409

Lästips om en regering som läcker som såll

Noterar ett litet lästips. Jag kan inte undanhålla er vad Sydsvenskan så klokt skriver....


Det är vad jag konstaterade i går. Den överenskommelse som gjorts mellan partierna om att inte läcka vårproppen i förväg funkar inte så bra.  Sydsvenskan har en bra uppställning som talar sitt tydliga språk. Jag väntar ivrigt på vad den moderate talmannen ska göra? Innan har han varit kraftfull.
”Jag förutsätter att det inte blir några presskonferenser förrän propositionen lämnas till riksdagen i år”, förklarade riksdagens talman Per Westerberg (M).
Fortsättning följer och vi väntar på dagens budgetutspel...

Fredrik Pettersson har också detta lästips. Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus