Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100409

tja vi tar ett Lästips till Speciellt för Anders Borg

Noterar att Johan Ulvenlöv hittat lite läsning som även vår finansminister borde ta del av. Undrar om han läser min blogg och och följer länken till s-buzz...

Johan pekar på att logik alá Anders Borg så har inkomstskillnaderna minskat vid två tillfällen...
För att ”ekonomen” Borgs påstående ska vara sant måste man inkludera det stora börsfallet 2008. Med Borgs logik så har jämlikheten ökat rejält i Sverige vid två tillfällen: IT-kraschen i början på 2000-talet och sedan börskraschen 2008.
Som jag tidigare konstaterade fortsättning följer.... Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus