Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100407

Tre pilsner om dagen eller kvinnopotter


Noterar att vi strejkar för olika saker. Som Handelsmedlem var frågan om jag skulle behöva gå i strejk och inte gå på möte i morgon om LOV( Lagen om valfrihet i vården/omsorgen). Men arbetsgivarna gick med på avtal.


Sedan till vårt grannland... Där strejkar man för att få dricka sina tre pilsner när man vill på dagen och inte bara på lunchen. Och här slåss vi om bemaningsföretag och ökade löner med kvinnopotter.


Skönt att vi lämnat pilsnerstadiet. HBT-sossen har också mer om Handels avtal.Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus