Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100408

När stora epos uteblir blir det som det blir

Ibland så finner man inte ämnen som faller för fingrarnas flit utan tomheten tar vid. Man sitter där och ser på den färglada skärmen med nyheter fladdrar förbi utan att något fastnar vid ens öga... 

Idag är en sådan morgon... Visst finns det saker som borde ner på denna blogg, men... Tror jag ska formulera något klokt om... Nä... Om vi bara tar ett ämne i tidningen och skriver om det så där bara utan att reflektera över innehållet... Nä... Ska jag skriva om någon intressant ledare som ger mig inspiration eller ska jag bara falla för musikens lott... Eller så röjer vi med en gammal favorit...


Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus