Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100507

Centern föreslår höjd bensinskatt i landsbygdsmanifest

Nu har Centerns bensinskattehöjning lämnat arbetsgruppen och blivit manifest för landsbygden.

     Idag har Centern gjort som oss och presenterat sitt landsbygdsprogram. På landsbygdsriksdagen i Sunne presenterade Maud Olofsson den finns att läsa för den observante (längst ner på sidan 6)
Miljöbilspremien och slopad fordonsskatt för miljöbilar, höjd koldioxidskatt i kombination med sänkt inkomstskatt,
      Ja nu var det ett faktum. Nu har frågan om bensinskatt lämnat arbetsgruppen och skrivits in i Centerns manifest. Nu finns det inga ursäkter längre det är bara att gilla läget och tiga i bilen.
      Det ska sägas att bensinskatten består av två delar dels koldioxidskatten och energiskatt. Så ryker man i ena så får det konsekvenser för bensinskatten
      Ni kan läsa hela manifestet med det ödmjuka namnet I världens mitt! Centerpartiets landsbygsmanifest


Alliansfritt Sverige har mer på det här. Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus