Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100621

Kan det vara en öppning på sikt också?

Är detta en positiv följd av Ship to Gaza? Ska fotfolkets kamp på böljorna de blå ge utdelning till det Palestinska folket?

       Läser i tidningarna att Israel kommer släppe en del av blockaden mot Gaza. Nu är det bara att hoppas att de styrande i de Palestinska områdena använder detta klokt och inte gör mig med många besvikna. Kan detta vara ett första steg mot ett upptagande av fredssamtalen.


      Kan vi få de stora och viktiga länderna att fortsätta ställa krav på Israel så finns det hopp om att civilbefolkningen på båda sidor gränsen kan få en skön sommar och höst. Ty ingen vinner i långa loppet på stängda gränser. För som alla vet en instängd blir aldrig glad.

Media: Ab, DN, SvD, Ex.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus