Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100623

Ska jag jubla mig hes idag?

Vi leder igen ordningen återställd. Vi har åter tagit på oss den ansvarsfulla ledartröjan som Sveriges största parti.


    Ja för en vecka sedan eller det räcker med gårdagen så var vi uträknade ett fornminne som glänste lite på forntida dagar, men så återuppstår vi. Kraften är tillbaka. Nu är allt som det ska, valsegern är närmast klar. NEJ så är det inte och det gäller att kämpa till sista väljaren har lämnat vallokalen. Det är inte över förrän så är fallet.

     Jag har tidigare skrivit att vi inte ska ta dessa undersökningar på allt för blodigt allvar. Det brukar var när vi backar i undersökningarna men jag skriver även det nu när vi återtagit ledartröjan. Så skit i undersökningar, möt väljarna, samtala, lyssna och skrik inte hej förrän sent på kvällen den tjugonde september.

Media: Ab, Ab2, Ab3, Ex, DN, SvD, TV4, Politikerbloggen.
Bloggat: Peter A och Ankersjö och Krassman och Mats Engström skriver kring detta.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus