Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100730

Det känns inte äkta utan bara valdesperation

Åter så kommer det ett förslag som ska genomföras om Alliansen vinner valet. Det är som om de inte redan idag styrde riket. 

        Nu är det Göran Hägglund
som öppnar dörren för att ta bort kravet m sterilisering vid könsbyte. Men istället för att med ett snabbt beslut så ska det väntas till valet är gånget. Det är så typiskt denna regering att lova saker efter valet. Vill påpeka att de har haft fyra år på sig att fatta beslut men nu känns det mer som ett krystat vallöfte som man efter valet kan, från kristdemokraternas sida,  smussla undan frågan igen. Må de inte få den möjligheten. De klarar inte ens av att delta i partiledardebatten under Prideveckan. Med det i tanken undrar jag vad detta löfte är värt? 

Media: DN,
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus