20100705

Det känns mer äkta

Idag kan man från fastlandet läsa att Vänsterparrtiet byter namn om så blott för en dag. Och det känns äkta till skillnad från när partier på den blåa kanten gör liknande.

      Idag blir Vänsterpartiet Välfärdspartiet om så bar för dagen men det låter bra. Det visar på allvar att de RödGröna är de partier som ÄR garanten för en fortsatt utbyggnad och bevarande av vårt välfärsbygge.


     För det är så att den blåa sidan alltid har motarbetat de byggnadsförslag som vi föreslagit för välfärdsbygget. Nu när vi har ett hus som i många stycken kan kännas som någorlunda inflyttningsklart är det inte dags att komma och försöka vara trovärdig på detta område. Men ni ska veta att om man gör en del smärre justeringar som sägs göra huset rymligare så kan det vara de bärande väggarna som man är på utan kunskap. Vi ser att den klåfingrigheten finns i det blåa laget genom att de inte har kunskapen om hur bygget är konstruerat.

      Så med mycket munväder byggs inga hus. De behövs kunskap intresse och en ide om hur huset ska se ut. Det finns hos de RödGröna med Socialdemokraterna i spetsen. Med Vänsterpartiet och Miljöpartiet så har vi byggt ut vår kunbskap och givit den nya möjligheter.


       Nu tar bad och livet över och ha en bra dag på fastlandet eller ön så syns och hörs vi på en blogg nära dig inom en snar framtid.

Media: Ab, Ab ledareSvD, SvD ledare, DN ledare, Ex.
Bloggat: Kamrat Tokmoderat och  Peter J skriver så tangentbordet glöder...
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,