20100705

Reinfeldt har du tid på onsdag?

Han beskylldes för manlig härskarteknik och osynliggöra kvinnorna. Han sa att sysselsättningen löser sig. Han delade riket. Han hette Göran Persson, men hade likväl hetat Fredrik Reinfeldt...

       Det går igen på fråga efter på fråga. Fredrik Reinfeldt gör allr för att blir en ny Göran Persson. Det är bara att ge upp det kommer du aldrig att bli.

      Fredrik min förhoppning är att du inte blir någon annan utan stannar kvar och är en tydlig ledare för moderaterna. Inte en massa krusiduller för att gömma er politik. Bara vara moderat kort och gott. På det sättet kommer du inte göra några besvikna. Allra helst alla de kvinnor som du har träffat på sina resor land och rike runt. Du har talat dig varm för att de ska få sänkt skatt. Men inte berättat att deras arbetsgivare som är kommun eller landsting får betala den skattesänkningen. Att kvinnorna riskerar sitt arbete med skattesänkningen som dessutom till stora delar går till de rikaste. Att när de blir arbetslösa får en skattehöjning och sämre ersättningar från försäkringen.


      Fredrik, jag gillar ärliga människor som står för vad de vill och här vet jag inte var jag har dig. Står du verkligen på den sidan som älskar välfärden, arbetsrätten? Hur är din syn på de som på ett eller annat sätt hamnat utanför? Är det deras eget fel och devisen skyll dig själv eller kan det vara ett strukturellt fel som ska betalas av samhället det vill säga du och jag?

     Vore kul om du kunde ge mig svar på dessa frågor. Jag kommer till Almedalen på onsdag. Är du kvar så kan vi ta en fika och reda ut om du är en redig arbetargrabb som står för arbetar idealen eller om du bara är ett moderatyngel. Låt oss för en gångs skull ta fram vad du står.

Media: Ab, Ex, Newsmill.
Bloggat: Alliansfritt Sverige skriver...
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,