Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100706

Folkpartiet?

Idag så ska Jan Björklund tala i Almedalen och jag bara undrar vart tog det Folkpartiet som jag gillande vägen. Det folkpartiet som inte satte sig på de svaga utan gav dem en hjälpande hand?

      Folkpartiet var en gång i tiden det partiet på den blåa sidan som jag kände förtroende för då de slet för jämställdhet, den svage och gjorde motvärn mot högerns skattesänkar nojor och iver till att privatisera och sälja ut allt.

      Men nu finns inget kvar. Nu är det de mest militäriserade partiet i Sveriges riksdag. Militärisk disciplin ska nu gälla i skolan. Medlemskap i militär alliansen NATO inklusive kärnvapen. Inget känns främmande längre  för en folkpartist. Stödet till de svaga har förbyts i ett stöd för multinationella bolag som frossar vilt på den lille.

      Så Jan Björklund vad ska du tala om eller blir det en kvällsexercis med de närvarande på plats i Almedalen?

Media: DN, Ab.
Blogat: Alliansfritt Sverige och Martin Moberg bombar på
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus