Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100706

Hej Maud och tack för denna tid.

Frågan är om du tar med dig Centern ut när du lämnar arenan. Kan det vara så om man ska vara lite elak, eller sanningsenlig, att det blir Centerns sista partiledare i riksdagen?

      Idag kan man i media läsa att Maud Olofsson gör en räddningsplanka och annonserar sin avgång. Sant eller falskt så lyckas hon ge sken av att det är frivilligt som hon lämnar scenen efter valet. Men vari ligger klokheten att göra det nu så här innan ett val. De spekulationer och rykten som nu kommer frodas kan inte vara bra för Centern. Att gå in i en valspurt med detta i ryggen piggar inte upp valarbetarna.

Media: SvD, Ab, Ex
Bloggat: Röda Berget skriver bye bye...
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus