Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100708

Ikväll har jag hört Sveriges nästa Statsminister. Hon heter Mona Sahlin!

Ett starkt ideologiskt tal med toner från den bloggutmaning, kring vad Mona Sahlins ska tala om, som Peter Andersson påkallande. Ett tal utan stora löften men det en tydlig färdriktning.

       Det var stora förhoppningar kring Mona Sahlins tal ikväll. Den samlade bilden är att hon levde upp till förväntningarna. Det som gillas mest var att hon var så ideologiskt och inte fastande i en procent och sifferexercis.

       För er som inte kunde se talet så bjuder jag på det här.      Nu går vi vidare in i valrörelsen med ett parti som efter denna vecka är stärkt. Det visar inte bara undersökningen idag som visade att Mona Sahlin klättrar kraftigt i popularitet.

Media: DN, SvD, Ab, Ex.
Bloggat: Unga Socialdemokrater i Oskarshamn och Peter Andersson och Veronica Palm och Roger Jönsson och Peter Johanson skriver om dagen och kvällen
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus