Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100709

Margot fy skäms för att du är sosse

En av Sveriges mest kända Socialdemokrater har uttalat sig om att hon gärna ser Mona Sahlin som statsminister efter valet. Inte så konstigt av en Socialdemokrat. Men enligt SvDs ledarblogg får inte Margot Wallström det.

      Nu verkat det som om det känns tungt på de borgerliga ledarsidorna. Nu vill de tysta en av Socialdemokraternas starkaste profiler. Bara för att Margot Wallström börjat på ett arbete inom FN så slutar hon inte vara socialdemokrat. En äkta socialdemokrat är man rakt igenom från hjärtat och ut. Så att Margot Wallström vill se sin vän tillika partiledare Mona Sahlin bli statsminister är inget chockerande som kan hindra hennes arbete inom FN.

     Nä det luktar bara oro från högerlägret då denna Almedalsvecka inte hittills varit en av de ljusare. Så snälla ge er och låt oss diskutera politiken. Oj glömde att Alliansen inte presenterat någon än så då kan vi inte jämföra vår och er politik.

Media: SR, SVT, DN.
Bloggat: SvDs ledarblogg
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus