20100710

Lila kuvert till Littorin?

Nu har det blivit känt vad den förre arbetsmarknadsminister gjort. Han har köpt sex och istället för att erkänna gömmer han sig bakom sina barn.


    Så kom det fram och inte med en förre detta ministern som talar ut utan med granskande media. Måste som min namne medge att Aftonbladet hanterat frågan ok. De har givit Littorin tid och möjlighet att själv få ge sin bild men han har vägrat och hängt ut barnen.

    Men förutom att det är en tragedi för barnen kommer också frågorna kring politiken och vad visste Fredrik Reinfeldt? Vi vet att moderaterna med Beatrice Ask i spetsen vill skärpa just den lag som Sven-Otto Littorin brutit emot. Är det därför avskedet var så brutalt inget om en gammal vän utan bye bye.

    Vi kommer nu få se och höra mer kring detta och se vilka konsekvenser det får. Ser redan på nätet att en diskussion kring sexköp och det moraliska i det. när ledande moderata bloggare jämför att sälja sin kropp med att sälja sin soffa känns det från min sida bara beklagligt. Att ens dra denna parallell. Myten om den glada horan frodas men den köper jag inte.

Media: Ab, Ab2, DN, SvD.
Bloggar: Röda Berget och Mary ser på frågan var sitt håll.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,