20100708

Mona Sahlin framåt och ett RödGrönt skyltfönster.

Idag kan man ta del av en undersökning som ger Mona Sahlin ett ökat förtroende. Men men rubrikerna går inte i rött om vi trodde det utan mer i svart som Krassman skriver.


      Rosmarie på Kulturbloggen skriver idag på ett tydligt sätt vad undersökningen handlar om och vilket kliv Mona Sahlin tar.
Förtroendet för Mona Sahlin har ökat. Tidningen Resumé berättar (ännu så länge bara i pappersupplagan) att förtroendet för Mona Sahlin ökar med hela 10 procentenheter, från 22 till32 i Novus Opinions förtroendemätning och ligger därmed trea efter Fredrik Reinfeldt och Maria Wetterstrand.
     Det är en välkommen undersökning så här på vår dag i Almedalen.  Men åter så väljer den traditionella median att blåsa ner Mona Sahlin. Om det vara Någon annan hade säkert rubriksättningen varit annorlunda.

    Som en bild till så har Sveriges bästa landsting, det RödGröna i Kalmar län idag ett seminarium med temat Sveriges första köfria landsting. Visst är det kaxigt men är det någon som ska klara det så är det det RödGröna som klarar det. Av att döma åhörarna så var det ett uppskattat seminarium med stora förhoppningar på oss RödGröna i Kalmar län Vi fortsätter vara ett skyltfönster för omvärlden.

Media: DN / DN2 / SvD / Aftonbladet / DN3 /
Bloggat: Tokmoderaten den mysige och HBT-Sossen och Krassman Som jag snor lite länkar av min vana är trogen. Peter Andersson / Martin Moberg / Claes Krantz / Ulrika Falk / Jonas Sjöstedt / Kent Persson
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

IntressantLäs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,