Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100826

Ett jobbigt jobbmanifest

Det ligger en spänning, en förväntan i luften. Idag så ska vi få veta. Klockan tolv ska det presenteras. Ett manifest för framtiden.... Ja i alla fall till den 19 september...


     Jobbmanifestet är det döpt till och namnet kommer av de jobb de fyra borgerliga partierna har haft med att få ihop något. Det finns misstankar att det är tunt på konkreta löften utan mer av karaktären om det statsfinansiella läget tillåter. På ren svenska. Detta är valfläsk som vi nog inte genomför utan vi väljer att sänka skatten istället, utom på bensin som höjs, men det säger vi inget om.

       Ja bensinskatten är dagens högoddsare. Ingen tror att det kommer ett knivskarpt besked i denna fråga. Men vi vet vad som hände denna period och med Centern som vill höja med över kronan.

Media: Alliansfritt Sverige den progressiva nyhetsportalen, Ex, Ex2, Ab, DN,
Bloggat: Röda Berget och Mitt i Steget väntar också, men vi vet inte vad som komma skall....
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus