Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100831

Kristdemokrater utnyttjar gratis arbetskraft.

När makten växer ihop med partiet och kommunen. Vi kan idag läsa hur Kristdemokraterna utnyttjar den Vimmerby kommuns verksamhet för människor med funktionsnedsättning.

       Det har visat sig att Kristdemokraterna låtit våra kommuninvånare med funktionsnedsättning låtit göra partiets valarbete. Det har handlat om att göra i ordning utskick av Kristdemokraternas valmaterial.


     Kristdemokraterna har ordförandeskapet i Omsorgsnämnden som denna verksamhet ligger under. Det är ett syniskt sätt att utnyttja människor som inte ens är medvetna om vad de gör. Nästa fråga är om våra äldre ska ta med sig materialet när de har utevistelse... Allt de fick för detta arbete var en tårta...

Är detta Kristdemokraternas "Ett mänskligare Sverige" så vill jag inte vara med. Utnyttja svaga som inte själva kan göra sina val.

Media: Vimmerbytidning.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus