Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100816

Utan köer i Kalmar län


Idag kan ni se valfilmerna från Socialdemokraterna i Landstinget i Kalmar Län. Vi tar nu de första stegen mot en köfri vård. 


        Med max tre timmar på Akuten och 90 dagar från start till mål börjar vi redan göra en resa som jag anser oss vara unika med i landet. Det visar att det går och Vi RödGröna tar stegen bit för bit.      Vi går också vidare med ombyggnad av våra Hälsocentraler som nu får en stor uppfräschning. Vi bygger dessutom nya på Öland och löser problemen på Kristinebergs hälsocentral i Oskarshamn.
        
      Vi visar att det kommer bli möjligt Men det krävs att vi får minst fyraår till så en röst på socialdemokraterna är ett måste.

Media: Östran, Nyheterna, Barometern.
Bloggat: Landstingsmajoriteten skriver kring dessa frågor.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus