Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100909

De börjar osa...

Idag blir det en kort morgonbloggning då vi ska ha omsorgsnämnd som ett avbrott i den allt intensivare valrörelsen.

       Idagens tidningar kan man konstatera att även våra tidningsredaktioner börjar ha lite puls. Ett tydligt tecken är när det börjar komma fram en massa spelteorier och tolkningar kring ett möjligt valresultat. För mig visar det att det som alla för ett par veckor sedan sa att valet var klart och det blir fyra år till med den moderatledda borgerligheten inte är lika självklart.

         Visst spelar Sverigedemokraterna en roll om de kommer in eller ej. För mig så finns det bara en sak att göar och det är att se till att de inte kommer in i riksdagen för de hör inte hemma där.

        Och Alliansen är oense igen gällande kärnkraften. Men Centern kommer säkert snart ändra sig och ge ett högre bud än folkpartiet. För man får ligga i om man ska vara Alliansens gröna röst.

        Innan jag rusar till nämnden och gruppmötet så är det ända in i kakelfogarna som gäller inte en millimeter kortare.

Media: DN, DN2, SvD, SvD2, Ab, Ab2.
Bloggat: Peter Andersson är på detta tema.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus