Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100908

En cynisk statsminister...

Kvinnor som tvingas överge sina barn i hemlandet för att söka jobb i andra länder. Barn som växer upp utan sin mor eller far. En utveckling som jag förfasar men den är här. Barn som inte får träffa sina föräldrar. 

     Med detta i bakgrunden så blir man stum när Statsministern uttalar sig i frågan.
"-Familjen gör ett eget val"
     Det visar på ett synsätt som skiljer mig som socialdemokrat från den moderata ideologin som inte ser systemfelen utan lägger hela problemet hos den enskilde. Är det verkligen någon som tror att dessa kvinnor skulle överge sina barn för att sticka till ett främmande land om de hade något val. De må heta "frivilligt" men verkligheten är något annat. 

Media: DN, SvD, Ex, AB.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus