20100903

Kvällen övergick i dag och solen skinner!

Redan dagen efter kommer de siffror som jag vill ha. En undersökning som visar på minskad ledning för den moderat ledda borgerligheten.

        Tokmoderaten har enligt källor nu inlett behandling för sitt beroende av undersökningar och det ska bli spännande att se om han kan hålla fingrarna borta denna dag. Jag är tveksam. Men själv så känner jag att min rubrik igår var passande "Kvällen det vände...". Dock var denna, dagens undersökning gjort innan moderatledaren visade sitt rätta ansikte. Den klassiska moderaten sken igenom.

        Det är en situation då moderaterna gör allt för att undvika konflikter. Jag såg det på den kulturpolitiska debatt som biblioteket arrangerande i onsdags. På en direkt fråga från publiken om vad som skilde oss åt ville moderaterna inte kännas vid några skillnader. Trots att jag tydligt pekande på de motsättningar som finns mellan blocken och var voteringsklockan flämtat. Man kan enkelt säga att det handlade om konsumtion av kultur eller att unga är delaktiga i kulturen

       Nu närmar vi oss upploppet och det gäller att ha hushållit med krafterna för än är inget klart och gårdagen gav mig mer syre så att jag känner kraften som leder mig till en klar RödGrön valseger.


Läs gärna vad Annika och Johan W och Sandro skriver på Newsmill.
Media: SvD, Ab, DN, Ex.
Bloggat: Peter J har läst och Peter Andersson och Kulturbloggen noterar denna undersökning.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,