20100928

OBS Kidnappning pågår!


Det pågår en kidnappning av Socialdemokratin. Både vår historia och vår framtid. Det är en attack från den borgerliga ekokammaren som gör allt för att socialdemokratin inte ska komma tillbaka som en ledande kraft inom svensk politik.

           Genom debattartiklar och ledarsidorna försöker nu högern styra och leda de samtal som vi socialdemokrater behöver ha kring vårt parti. Både vad det gäller vad som gick fel och vad vi behöver göra. Vi inom NetRoots ar nu tag i saken och säger att om ni inom borgerligheten sköter er interna arbete så tar vi inom arbetarrörelsen ansvar för vår politik.

       Genom att socialdemokratin har varit en sådan stark kraft i den Svenska samhällsutvecklingen ser nu högern med fasa på att vi ska återkomma. Men de har rätt att vara nervösa för vi kommer komma tillbaka och socialdemokratin som politisk kraft är stark.

        Som ett initiativ så har vi dragit igång en egen valanalys och vi publicerar dem för att visa på skillnaden. Johan Westerholm har gjort ett bra arbete med att starta upp denna sida där ni kan finna våra tankar och analyser.

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,