Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20101129

Klockan tickar inte för dem som sitter kvar...


Idag kan man ta del av att den förnyelse som socialdemokraterna så väl behöver kan komma på skam då de som idag sitter kan fortsätta sitta. Allt har inte med person men det är av vikt att i alla fall låta saken prövas.

            Den nu sittande partistyrelsen har lett socialdemokratin till sitt sämsta val någonsin. Många av dem som idag sitter har dessutom suttit sedan valet 2006. Med andra ord varit med och dirigerat två förlust val. Att inte låta medlemmarna pröva deras ansvar och förtroende anser jag vara mycket beklagligt och kan skada den resa som partiet måste göra. Jag med flera har drivit linjen att det behövs 2/3 nya i partistyrelsen.
           Det är inte rimligt att man nu låter Mona Sahlin bära ansvaret för att socialdemokraterna har förlorat två val. Så jag ber er nu att ställa era platser till förfogande och låta medlemmarna pröva förtroendet för er. Med att inte göra det i detta sammanhang av kris som partier befinner sig i kan bara tolkas på två sätt rädsla eller egoism. Visa mod avgå och ställ era platser till förfogande. Har ni tur så får ni medlemmarnas förtroende igen...


Media: Ex, DN.
Bloggat: Sandro Wennberg och Johan Westerholm på ämnet 
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte den Öppna Kriskommissionen. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,


blog comments powered by Disqus